Ongelooflijk of ongeloofwaardig

This article is only available in Dutch.

5 Responses to “Ongelooflijk of ongeloofwaardig”

 1. José, je bevindingen zijn juist en ik ook heb een negatief gevoel rond deze zaak. Ik dacht 18 ritten lang dat froome en Sky eindelijk normaal waren tot die 19 rit. Dumoulin verliest 2′ op het vlakke op frome. Dat zou kloppen met cijfers over zijn prestaties, hij zat aan zijn limiet te rijden. Mijn vraag is bestaan die cijfers ook voor froome. Schande die twee maten en gewichten en geld geeft weer de doorslag.

  Reply
 2. Erik Van der Haegen

  Wat een duidelijk statement in een prachtige taal. To the point, maar toch correct. Nagel bam op de kop, maar toch met respect voor renner, ploeg en sport. José “enconTOURnable”

  Reply
 3. Kees van Tatenhove

  We mogen er wel vanuit gaan dat dit verhaal bij ieder andere renner direct tot een schorsing had geleid. Conclusie het grote geld wint de strijd???

  Reply
 4. André

  Schuldig of niet, feit blijft dat de Sky ploeg de wielersport enorme schade heeft toegebracht. Voor de buitenwereld staat nu onomstreden vast dat alle wielrenners doping gebruiken.

  Reply
 5. Goed verhaal Jose ! Ik hoop ook dat er snel duidelijkheid in deze zaak komt. Denk met mij velen. Gaf voor mij toch een hele rare nasmaak aan de giro ;—(
  Maar even reeel , denk jij dat er ooit een klare uitspraak zal komen ?
  Gr,Henk

  Reply

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>