Update

Het is nu drie weken geleden dat ik heb moeten beslissen Eurosport te verlaten. Ik ga geen sprookjes vertellen: het was en is niet makkelijk om afscheid te nemen van iets waar je veel van houdt. Ik ga het commentaar geven an sich enorm missen maar ik heb voor hetere vuren gestaan en ga dus door.

Ik heb daarom niet stilgezeten de afgelopen weken.

Vanaf heden ben ik parttime betrokken bij de communicatie, PR en social media van Central Events in Utrecht. Dit bedrijf organiseert mooie, thematische fietsevenementen als de Classico Giro Utrecht, de Freedom ride en Tour d’Utrecht.

Daarnaast zal ik dit jaar enkele vrouwenkoersen ter plaatse van live Engelstalig commentaar voorzien. Net als vorig jaar mag ik weer verslag doen van de Omloop van het Hageland (Nederlandstalig), GP Elsy Jacobs en Gooik-Geraardsbergen-Gooik in samenwerking met Motomediateam en de Flanders Classics-wedstrijden: Gent-Wevelgem en de Ronde van Vlaanderen. En er zit nog wat in het zogenaamde vat.

Omdat ik vrijwilligerswerk in het wielrennen enorm belangrijk blijf vinden, blijf ik betrokken bij de Jeugdtour Assen en vanaf dit jaar ook als PR en communicatievrijwilliger van de volgende ploegen APB Junior Women Development Team, APB CX Development Team en Rogelli-Gyproc-APB U23 Women Team.

Ik heb bijna mijn eerste boekvertaling afgerond: Cancer on Two Wheels en het volgende project van Uitgeverij Gideon staat op stapel.

Maar het is geen tijd om nu achterover te leunen. Omdat mijn werk bij Central Events voor twee dagen per week is en er naast de vrijwilligersfuncties en het vertalen nog steeds heel veel tijd is voor en nood aan nieuwe opdrachten, blijf ik verder netwerken en zoeken.

Veel mensen zeiden me de afgelopen weken: “het komt wel goed”. Ja dat is makkelijk praten voor jullie, dacht ik, maar inderdaad het komt echt wel weer goed. Dit is echt ondernemen en ik ga ook hier gewoon goed in worden!

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>