Afgeronde opdrachten

NewsPress officer Team Wanty Groupe Gobert

Ik werkte  parttime als persverantwoordelijke voor het UCI procontinentale wielerteam Wanty-Groupe Gobert van juni 2014 tot april 2016. Mijn taken waren het schrijven van nieuwsberichten voor de website, compleet websitebeheer, het maken van nieuwsbrieven voor de pers en wekelijks voor de sponsors, voorbereiden presentaties, presentatie ploegenvoorstelling, management fotobibliotheek, contact met sponsors en koersorganisatoren, wedstrijdbezoek en het updaten van de sociale media Twitter, Instagram en Facebook.

team wear logo 1Veranda’s Willems Cycling Team
Ik werkte parttime als press officer voor Veranda’s Willems, UCI continental team. De ploeg is een van de toonaangevende continentale ploegen ter wereld. Ik assisteerde ze bij Facebook, Twitter, website en het verzenden van persberichten. Tevens ondersteun ik het management bij het maken van (sponsor)presentaties. Toen de ploeg promoveerde naar de procontinentale divisie zat mijn werk erop.

Logo-Site-WomensTourAviva’s Women’s Tour1393325008364ucilogos1-copy-630x419
Voor de organisator Sweetspot en de producent Century TV was ik in mei 2014 mede-presentator voor het tv-programma met een dagelijkse samenvatting van de eerste editie van de Friend’s Life Women’s Tour of Britain. Dit werd uitgezonden op ITV4. Mijn rol was expert te zijn naast de presentator Ned Boulting.

In 2015 deed ik het commentaar voor ITV4 met Hugh Porter.

Verslaggever voor de UCI Women’s World Tour in 2014 en 2015 met VSquaredTV. (Engels) commentaar en voorzien race updates op Twitter.
Klik op het logo voor voorbeelden van mijn werkzaamheden.

ucilogos1-copy-630x419

(Engelstalig) commentator voor de UCI Wereldkampioenschappen in Ponferrada, Spanje 2014. Uitgezonden in Australië, Nieuw-Zeeland, BBC, Zuid-Afrika, Al-Jazeera en vele andere.

LOGO CUORE 3

Webmaster van de Lotto Belgium Tour website
Langkawi 6 8

Website updates voor Kenny van Hummel.

image

Live verslag via Twitter van de Ronde van Luxemburg in de jaren 2010-2014.

euros13

Presenteren, interviewen en voorbeschouwen van de wedstrijden, live updates op Twitter plus het vertalen van persberichten voor de Europese Kampioenschappen baanwielrennen 2013.

DcDEdUtB

Updates op websites van 12 profrenners van het Nederlandse managementbureau SEGcycling (2012/2013).

Zilverenkruis

Schrijven van vergoedingsartikelen voor de interne kennisbank van Zilveren Kruis Achmea (2012/2013).
cyclingnews

Journalist voor Cyclingnews in 2013 en 2014.